Γραμματέας

Μιχάλης Παπαδόπουλος

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος κατάγεται από την Κύπρο και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1990. Έχει αναλάβει καθήκοντα Γραμματέα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΕΙΠ από το 2020.
  1. Σχολή Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
  2. Μεταπτυχιακό τίτλο (Ειδική (Ενιαία) Εκπαίδευση) και Υποψήφιος Διδάκτορας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα των Επιστημών της Αγωγής.

Είναι συνιδρυτής της ομάδας “The GuGu Team” (Youtube, Facebook, Instagram), η οποία δραστηριοποιείται γύρω από τον χώρο της αναπηρίας.

Από το 2017 είναι μέλος και ένας εκ των μεντόρων της ομάδας 100mentors, συνεργαζόμενου φορέα του The Tipping Point in Education.

Από το 2012 και μετά εργάζεται ως Ειδικός Παιδαγωγός σε διάφορους νομούς ανά την Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει εργαστεί ως δάσκαλος Παράλληλης Στήριξης, δάσκαλος Τμήματος Ένταξης, δάσκαλος σε Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και δάσκαλος σε Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης), καθώς και ως συνοδός ατόμων με αναπηρία και αρχηγός/συντονιστής σε κατασκηνώσεις ΑμεΑ σε όλη την Ελλάδα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Πατώνας Αποδοχή, δίνετε την άδειά σας για χρήση των cookies.