Καλωσόρισμα

Family. Beautiful mother and her cute daughter

Καλωσόρισμα Πρώτης Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι, είναι πραγματικά με μεγάλη χαρά και συγκίνηση που σας γράφω σήμερα αυτό το καλωσόρισμα εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ειδικών Παιδαγωγών. Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ειδικών Παιδαγωγών, έχει ανασυσταθεί το 2016 όπως γνωρίζετε και στοχεύει στην επιστημονική διασφάλιση και συνάμα στην ανάδειξη του επαγγέλματός μας.

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, δυστυχώς, παρατηρούμε συχνά ότι η αναπηρία αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης, τόσο ως προς οικονομικά συμφέροντα, όσο και ως προς τα φιλάνθρωπα αισθήματα που μια μεγάλη μερίδα συμπατριωτών/συμπατριωτισσών μας ασπάζονται. Εμείς είμαστε εδώ, ως Ειδικοί Παιδαγωγοί, εργαζόμαστε με γνώμονα να προασπιστούμε τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία όχι μόνο στο τομέα της εκπαίδευσης, αλλά γενικότερα στην κυπριακή κοινωνία. Πεποίθησή μας είναι ότι, μέσα από την χρήση του κώδικα ηθικής και δεοντολογίας και μέσα από τη συνεχόμενη εκπαίδευση των μελών του Παγκύπριου Συνδέσμου Ειδικών Παιδαγωγών, θα καταφέρουμε όλοι μαζί να αναδείξουμε το επάγγελμά μας εκεί που πρέπει να βρίσκεται.

Συναδελφικά

Δρ. Αναστασία Χ’ Γιαννακού, Πρώτης Προέδρου Παγκυπρίου Συνδέσμου Ειδικών Παιδαγωγών
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Πατώνας Αποδοχή, δίνετε την άδειά σας για χρήση των cookies.