Μαρία Παναγή Τζανετάκη

Η Μαρία Παναγή Τζανετάκη κατάγεται από το Αγριδάκι Κερύνειας και το Ακάκι. Το 2014 αποτέλεσε μέλος της ομάδας σύστασης του νέου συνδέσμου Ειδικών Παιδαγωγών, οποία ολοκληρώθηκε το 2016. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ειδικών Παιδαγωγών καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στη θέση του ταμία για δεύτερη τετραετία (2ο16 – 2020 , 2020 – 2024).

  1. Σπουδές στο παιδαγωγικό τμήμα προσχολικής και δημοτικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Σόφιας «Πανεπιστήμιο Αγίου Κλιμέντιου Όχριντσκι», όπου απέκτησε το πτυχίο της το 2008 στον κλάδο Ειδικής Παιδαγωγικής με ειδίκευση στην «Παιδαγωγική των παιδιών με διανοητική ανεπάρκεια».
  2. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στην «Εργοθεραπεία για παιδιά και άτομα με διαταραχές» το 2010, από το «Πανεπιστήμιο Αγίου Κλιμέντιου Όχριντσκι».

Στα πλαίσια των σπουδών της, εργάστηκε σε διάφορα πλαίσια εφαρμογής ειδικής εκπαίδευσης.

Επιστρέφοντας στην Κύπρο, εργάστηκε στον ιδιωτικό και αργότερα στον δημόσιο τομέα, σε διαφορετικά πλαίσια όπως Ειδική Δασκάλα σε Ειδικό σχολείο, σε Στήριξη, σε Ειδική Μονάδα.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν συνεχή επιμόρφωση στα θέματα ειδικής και ενιαίας εκπαίδευσης και στη Διαφοροποίηση.

Είναι διαχειρίστρια της σελίδας Υλικό Ειδικής Εκπαίδευσης στο Facebook.  

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Πατώνας Αποδοχή, δίνετε την άδειά σας για χρήση των cookies.